Pages

marți, 28 februarie 2012

A violat un câine bătrân şi orb, până l-a omorât.


Un bărbat de 35 de ani din Virginia, SUA, a abuzat sexual de un patruped bătrân şi bolnav, până când săracul animal şi-a dat duhul. Agresorul a scăpat... aproape nepedepsit.

Jason Willis Sanborn dăduse un anunţ pe internet că vrea să se... joace cu animale. Pentru ăc părea ciudat, un agent dep oliţie care investiga situaţia s-a împrietenit cu el pe internet.

Atunci a descoperit oroarea. Jason făcuse rost de un terrier în vârstă de 17 ani, bolnav şi orb, pe care l-a violat până când săracul animal a decedat. Arestat imediat pentru abuz, americanul a fost judecat zilele trecute, iar pedeapsa primită i-a şocat pe toţi. Cu toate că fapta sa este de nedescris, extrem de crudă şi perversă, bărbatul de 35 de ani a scăpat cu numai patru luni de închisoare.

marți, 21 februarie 2012

Reguli noi pentru soferi:permis provizoriu si plata amenzii pe loc.


Guvernul face modificări semnificative în Strategia naţională pentru siguranţă rutieră: va interzice dispozitivele de detectare a aparatelor radar, le va permite şoferilor să conducă vehicule şi fără permis în condiţii speciale şi va creşte taxele pentru proprietarii de mai multe maşini.

Şoferii vor putea conduce maşinile şi fără permis pe anumite drumuri şi la ore speciale, dar numai cu însoţitor. Acest lucru va fi posibil după ce şoferul va fi supus unui proces de instruire şi testare, iar însoţitorul trebuie să aibă experienţă la volan şi răspunde juridic solidar cu şoferul pentru corectitudinea cu care este condusă maşina.

În paralel, va fi introdus şi "permisul provizoriu de conducere", premergător obţinerii permisului auto şi valabil numai pe teritoriul României, cu anumite restricţii pentru şofer.

De asemenea, dacă nu ai fost la şcoală, poţi să îţi iei adio de la carnet: obţinerea unui permisul auto va fi condiţionată de învăţământul minim obligatoriu. Acesta este de 10 clase şi cuprinde învăţământul primar şi pe cel gimnazial.

Va mai fi introdusă şi posibilitatea de a plăti amenda pe loc, pe baza de chitanţă de la poliţist. Va mai apărea şi "tichetul de contravenţie", anexat permisului de conducere şi în care vor fi trecute amenzile plătite. Lipsa acestui tichet va însemna că şoferul nu a achitat amenda şi va atrage după sine suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule până la plata sumei respective.

În plus, examinarea şi evaluarea pentru obţinerea permisului de conducere vor fi "mai ample": vor exista inclusiv evaluări inclusiv medico-psihologice.

Agenţia Mediafax scrie că toate aceste măsuri au fost incluse în proiectul Strategiei naţionale pentru siguranţă rutieră 2011-2020.

Va rog sa comentati daca dumnevoastra sunteti de acord cu aceste reguli si care sunt consecintele,daca ar exista acestea.

sâmbătă, 18 februarie 2012

"Culmea culmilor"

In aceasta postare as dori sa va inveselesc putin ca viata este si asa destul de amara.:)

Culmea rusinii?
Sa impingi o baba pe scari si sa o intrebi de ce se grabeste asa de tare?

Culmea zgarceniei?
Sa-ti duci prezervativul la vulcanizat! :))

Culmea tehnologiei?
Sa alungi o musca de pe ecranul calculatorului cu cursorul de la mouse!=))

Culmea fizici?
Sa pasti un cal putere pe un camp magnetic!:))=))

Culmea antigravitatiei?
Sa-l tragi pe unu de urina jos de pe bloc!:))

Culmea bogatiei?
Sa ai bani sa imi dai si mie!:))

Culmea geografiei?
Sa deschizi "Portile de Fier" cu "Cheile Bicazului"!!:))
Culmea homosexualitati?
Sa ti se scoale curu!:))=))

Culmea cutitului de bucatarie?
Sa taie pofta de mancare mesenilor!:))=))

Culmea cutremurului?
Sa urci cu liftul si sa cobori cu apartamentul!:))=))

Culmea lacomie?
Sa mananci bataie si sa nu te saturi!!!
Culmea ciclismului?
Sa faci turul pantalonilor!

Culmea ghinionului?
Sa faci pe prostu si sa ramai asa!:))=))

Culmea matematicii?
Sa te culci cu doua necunoscute si sa nu rezolvi nici una!

Culmea timpului?
Sa te culci la unu si sa te trezesti la altu!!!:))=))

Culmea curajului?
Sa sari de pe un bloc de desen!!!

Culmea mancarii?
Sa mananci un piept de gaina si sa ramai cu sutienul in gura!!:))=))

Culmea innotului?
Cu o mana sa innoti,cu cealalta sa dau din picioare!!!:))=))

In timp ce am scri aceste culmi,nu am mai putut de ras,sper ca si voi sa va simtiti cel putin la fel de bine.



vineri, 17 februarie 2012

Incercarea de a deszapezii propria masina

Incep prin a va spune ca pe facebook-ul asta mai gasesti si poze cat de cat interesante,una dintre ele este aceasta:

Cred ca suntem destul de multi care are cel putin o masina acasa,dar ma intreb,oare o fi cineva care sa fi patit una ca asta? :))=))

marți, 14 februarie 2012

Imagini despre cum se face deszapezirea la japonezi

In urmatoarele imagini va prezint cum arata asfaltul deszapezit.Eu unu nu cred ca noi o sa putem vreodata sa facem asa ceva :))

Cum afli daca esti mintit pe net


Cum afli daca persoana de care te-ai indragostit pe net te minte sau nu.Iata ce o da de gol

Un studiu a demonstrat ca aproximativ 80% din cei care posteaza pe site-uri matrimoniale mint in privinta profilului lor, dar se dau de gol foarte repede. Iata ce trebuie sa stiti, ca sa nu fiti pacaliti!

Cum majoritatea fetelor care isi fac conturi pe aceste site-uri matrimoniale se descriu: “Blonda naturala, supla, 21 de ani”, este bine sa stiti ca exista cuvinte cheie care scot la iveala adevarul despre varsta si infatisarea lor.

Studiul realizat de Universitatea Cornell atrage atentia asupra acestor cuvinte care contin dovada minciunii. Daca veti tine cont de ele, doua din trei “mincinoase” vor fi date de gol imediat.

Primul indiciu care ar trebui sa dea de gandit este un profil prezentat foarte schematic. Apoi, persoanele care stiu ca au mintit evita sa foloseasca foarte des pronumele “eu”.

Ei incearca, in acest fel, sa se distanteze de minciunile pe care le vor spune, precizeaza Catalina Toma, profesor de stiintele comunicarii la Universitatea Wisconsin-Madison.

Mincinosii folosesc de asemenea varianta negativa a sentimentelor. Astfel ei spun: “nu sunt trist” in loc de “sunt fericit”.

In general, cei care mit scriu sau vorbesc foarte putin despre ei insisi, evitand astfel sa se complice cu prea multe minciuni.

In general, prefera sa discute mai mult despre munca lor decat despre infatisare, asta in cazul in care minciunea vizeaza tocmai aspectul lor fizic.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 78 de persoane inscrise pe site-uri matrimoniale.

luni, 13 februarie 2012

Whitney Houston a murit


Familia lui Whitney Houston a dezvăluit cauza morţii! Artista nu s-a înecat!

Autopsia trupului neînsufleţit al lui Whitney Houston a avut loc ieri, la o zi după decesul vedetei, iar familia îndurerată a făcut publice informaţiile primite de la medicii legişti. Se pare că artista nu s-a înecat.

Potrivit unor surse din interiorul familiei lui Whitney Houston, vedeta nu a murit înecată, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

Regretata cântăreaţă ar fi murit din alte cauza: ea a pierit după ce a consumat prea mult alcool şi a luat Xanax, un antidepresiv pentru care avea reţetă şi pe care îl consuma în mod frecvent.

După efectuarea autopsiei, medicii au anunţat că Whitney avea apă în plămâni, dar nu se putea spune cu siguranţă dacă s-a înecat sau nu, deoarece trebuiau analizate mai multe aspecte, inclusiv cantitatea de lichid găsit în plămânii artistei.

Whitney Houston a murit, se pare, înainte ca vedeta să intre cu capul sub apa din cadă.

Mama ei a cerut ca trupul neînsufleţit să fie transportat de urgenţă la Atlanta, unde va avea loc înmormântarea.

miercuri, 8 februarie 2012

A fost descoperit un Super-Pământ potenţial locuibil

O echipă internaţională de cercetători a descoperit o nouă planetă din clasa Super-Pământuri, potenţial locuibilă, membră a unui sistem cu trei stele aflat la o distanţă de 22 de ani lumină de Terra.

Cercetătorii au descoperit sistemul pe baza datelor ESO (Observatorul Sudic European), analizate cu ajutorul unei noi metode, la care au adăugat măsurători făcute de Spectograful de Mare Rezoluţie Echelle al Observatorului Keck şi de noul Spectograf al Telescopului Magellan II. Metoda de descoperire se bazează pe măsurarea deviaţiilor din orbita stelară, apărute ca răspuns la gravitaţia planetelor.

Echipa de astronomi s-a concentrat pe analiza unei stele pitice, din clasa M, numită GJ 667C, care face parte dintr-un sistem stelar, alături de alte două stele GJ 667A şi B.

Este cunoscut faptul că o planetă din clasa Super-Pământuri (GJ 667Cb) gravitează în jurul stelei GJ 667C, cu o perioadă de revoluţie de 7.2 zile, însă noul studiu a descoperit semnale ale unei noi planete (GJ 667Cc), cu o perioadă de revoluţie de 28.15 zile, având o masă de cel puţin 4.5 mai mare decât Terra.

Această planetă primeşte 90% din lumina pe care planeta noastră o primeşte de la Soare şi, deşi cea mai mare parte a acesteia este în infraroşu, planeta ar trebui să absoarbă un procentaj mai mare al acestei energii. Luând în considerare aceste aspecte, se estimează că GJ 667Cc absoarbe energia stelei sale în aproximativ aceeaşi măsură în care Pământul absoarbe energia solară. Acest fapt ar permite existenţa unor temperaturi similare celor terestre şi poate chiar existenţa apei pe suprafaţa planetei, însă nu pot fi trase încă asemenea concluzii radicale până când nu este analizată şi atmosfera sa.

Savanţii cred că sistemul ar mai putea conţine încă un Super-Pământ, cu o perioadă de revoluţie de 75 de zile, precum şi un gigant gazos, însă acestea nu sunt confirmate încă.

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cea mai dura fotografie a starnit ura pe facebook

Imaginea în care apare un copil african, numai piele şi os, călcat în picioare de un bărbat, a stârnit sute de mii de reacţii pe internet.

Fotografia a devenit populară pe Facebook, iar cei care au lăsat comentarii sunt plini de ură la adresa celui care s-a urcat cu picioarele pe trupul subnutrit al copilului.

Imaginile cu copiii africani au atins întotdeauna coarda sensibilă a umanităţii. Sunt mereu incredibil de triste şi de dureroase.

Din cauza sărăciei, deseori aceşti copii suferă de foame, sunt malnutriţi şi abandonaţi.Anul trecut, câţiva jurnalişti au filmat doi copii malnutriţi din Somalia, abandonaţi în praf. Vă atenţionăm că imaginile sunt şocante!

joi, 2 februarie 2012

"Penisul detasabil"

Ati auzit de penisul detasabil,care isi face treaba pana la 20 de minute dupa ce masculul moare?:))
Cum poate face o femelă sex fără prezenţa unui mascul? Cu un vibrator, bineînţeles, dar dacă ai afla că poate face amor cu un penis real, fără ca nici un trup să fie ataşat de el? Magie, vrăjitorie? Nu! Este o caracteristică bizară a unor păianjeni din specia Nephilengys malabarensis.

Femelele au obiceiul să omoare masculii în timpul partidei de sex. Sau, în cel mai fericit caz, îi îndepărtează. Dar partida de amor nu se termină.

În urma unui studiu realizat recent şi prezentat de revista Live Science, se pare că masculii din specia de păianjen Nephilengys malabarensis au penisul detaşabil. Dacă sunt daţi la o parte sau chiar omorâţi şi mâncaţi de partenera lor, organul sexual rămâne în continuare să îşi facă treaba. Şi, de cele mai multe ori, sexul durează până la 20 de minute, timp în care în vaginul femelei este evacuată 85% din sperma aflată în penis.

Ce e mai dificil urmează apoi, deoarece după lunga plăcere, femelele se chinuiesc timp de până la sapte ore să îndepărteze penisul aflat în interiorul lor.