Pages

luni, 2 ianuarie 2012

Gesturi secrete pe care bărbaţii le fac în timpul sexului


Îngrijorate de felul în care arată, preocupate să îşi satisfacă partenerul sau pur şi simplu pierdute pe culmile plăcerii, unele femei nu sunt atente la gesturile iubiţilor lor, atunci când fac amor. Am adumat mai jos câteva pentru a fi mai atente pe viitor... cu toate că unele nu sunt observabile.

Îşi "verifică" penisul

Pentru că nu există bărbat modern pe lumea asta care să nu fie interesat de aspectul, mărimea, forma şi performanţa dotării lui din pantaloni.

Râde în mintea lui

Deşi nu este chiar un gest, îl adăugăm pe listă pentru că de multe ori un bărbat se gândeşte în timpul sexului la detalii amuzante legate de moment în sine, de vreun gest al vostru sau de vreun sunet pe care l-aţi produs.

Caută disperat cutia cu prezervative

Chiar dacă nu-ţi dai seama, se prea poate să fi uitat unde a pus prezervativele. Nu te mira dacă îţi aruncă o privire ţie şi o privire prin cameră sau pe lângă pat.

Se uită cât este ceasul

Şi asta din două motive: fie este curios ,,cât îl ţine", fie îi place să vadă cum evoluează viaţa voastră sexuală ( durata partidelor de sex), fie nu îi place sexul cu tine şi este curios cât timp şi-a petrecut aşa. De ce să nu recunoaştem că se poate întâmpla şi aşa? Atât timp cât noi ne rezervăm dreptul de a numi anumiţi bărbaţi "buni la pat", de ce nu ar face şi ei acelaşi lucru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu