Pages

luni, 30 ianuarie 2012

Prins de nevasta cu amanta.Final foarte tare!!!

Ştim, prea puţini bărbaţi reuşesc nu îşi înşele soţia sau partenera de-a lungul vieţii. Ne arată asta toate studiile despre fidelitate. Dar chiar dacă sunt mulţi cei care calcă strâmb, puţini sunt prinşi în toiul... păcatului! Bărbatul acesta e unul dintre nefericiţi!

Uşor chel şi cu burtica acoperită de perne, bărbatul stă tolănit şi savurează numărul de striptease al amantei.

Din când în când, mormăie satisfăcut, iar ea - simţitor mai tănără - se dă de ceasul morţii să fie irezistibil de sexy. Încearcă şi nişte mişcări "profi" după ce îşi dă rochia jos, dar haina i a se agaţă caraghios de lustră... Însă nici acestz amănunt hilar nu risipeşte tensiunea sexuală.

O face, însă, brusc, apariţia soţiei, care-i spune desfrânatului ei soţ câteva vorbe, după care îl pocneşte şi se repede la amantă. Evident, "desfrânata" are parte de tratamentul clasic: e scoasă de păr din dormitorul matrimonial! Pus la cale sau autentic, momentul scena e la fel de relevantă! Nimeni nu se poate îndoi că lucrurile o pot lua complet razna dacă eşti ghinionistuşl pe care nevasta îl prinde în pat cu amanta!



Potrivit unui studiu realizat, recent, în Marea Britanie, bărbaţii se culcă, în medie, cu 9.3 partenere, în vreme ce femeile ajung doar la jumătate din această performanţă. Studiul mai arăta şi câţi reuşesc să fie fideli unui singur partener întreaga viaţă: un sfert dintre femei au izbutit să nu înşele, în vreme ce procentul bărbaţilor e şi mai mic: doar 17%.

Un comentariu: