Pages

marți, 14 februarie 2012

Cum afli daca esti mintit pe net


Cum afli daca persoana de care te-ai indragostit pe net te minte sau nu.Iata ce o da de gol

Un studiu a demonstrat ca aproximativ 80% din cei care posteaza pe site-uri matrimoniale mint in privinta profilului lor, dar se dau de gol foarte repede. Iata ce trebuie sa stiti, ca sa nu fiti pacaliti!

Cum majoritatea fetelor care isi fac conturi pe aceste site-uri matrimoniale se descriu: “Blonda naturala, supla, 21 de ani”, este bine sa stiti ca exista cuvinte cheie care scot la iveala adevarul despre varsta si infatisarea lor.

Studiul realizat de Universitatea Cornell atrage atentia asupra acestor cuvinte care contin dovada minciunii. Daca veti tine cont de ele, doua din trei “mincinoase” vor fi date de gol imediat.

Primul indiciu care ar trebui sa dea de gandit este un profil prezentat foarte schematic. Apoi, persoanele care stiu ca au mintit evita sa foloseasca foarte des pronumele “eu”.

Ei incearca, in acest fel, sa se distanteze de minciunile pe care le vor spune, precizeaza Catalina Toma, profesor de stiintele comunicarii la Universitatea Wisconsin-Madison.

Mincinosii folosesc de asemenea varianta negativa a sentimentelor. Astfel ei spun: “nu sunt trist” in loc de “sunt fericit”.

In general, cei care mit scriu sau vorbesc foarte putin despre ei insisi, evitand astfel sa se complice cu prea multe minciuni.

In general, prefera sa discute mai mult despre munca lor decat despre infatisare, asta in cazul in care minciunea vizeaza tocmai aspectul lor fizic.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 78 de persoane inscrise pe site-uri matrimoniale.

2 comentarii: