Pages

miercuri, 9 mai 2012

Jack Spintecătorul era, de fapt, FEMEIE!

Un avocat britanic provoacă o adevărată undă de şoc printre istorici cu teoria sa despre celebrul Jack the Ripper - Jack Spintecătorul.
John Morris, un avocat ieşit la pensie din Marea Britanie, susţine că are dovezi clare în sprijinul teoriei sale şocante potrivit căreia diabolicul Jack Spintecătorul, asasinul care a terorizat Londra în toamna anului 1888, era de fapt femeie.
Potrivit lui Morris, cel mai faimos criminal în serie din toate timpurile nu era nicidecum vreun Jack, ci o femeie. Şi nu una oarecare, ci medicul Elizabeth "Lizzie" Williams. Era soţia unui medic al Casei Regale, Sir John Williams, care făcea, printre altele, întreruperi de sarcină în zona şi în perioada în care au avut loc crimele. De altfel, Sir John Williams a fost primul suspect în cazul crimelor în masă.
De ce ar fi făcut Lizzie toate monstruozităţile? Simplu, spume Morris, femeia nu putea avea copii şi aceasta a fost răzbunarea ei. John Morris şi-a adunat dovezile şi argumentele într-o carte - The Hand of a Woman (Mâna unei femei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu