Pages

duminică, 16 octombrie 2011

Şerban Huidu, accident rutier grav pe DN 1


Două persoane au murit şi o a treia este încarcerată, în urma unui accident rutier care s-a produs la Timişul de Sus, judeţul Braşov. Două maşini s-au ciocnit frontal. Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, potrivit antena3.ro.

Dan Ivaşcu, reprezentant al Poliţiei Rutiere Braşov, a declarat în direct, pentru Antena 3, că, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptarea vitezei la carosabilul ud. Un Jeep, în care se afla Şerban Huidu, soţia şi copiii acestuia, s-a izbit frontal cu un autoturism Dacia Logan.

"Azi,în jurul orei 11.55, pe D.N.1,la km 149+150m, la ieşirea din Timişul de Sus, un bucureştean de 35 ani, care conducea un autoturism tip jeep, dinspre Predeal spre Braşov, a pătruns pe contrasens şi jeep-ul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism. Dacia Logan care circula din sens opus, condus de un braşovean de 65 ani. Accidentul s-a soldat cu decesul braşovenului de 65 ani, şi a unei pasagere de 54 ani în autoturismul condus de el, precum şi cu rănirea altui pasager aflat în Logan, care a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul", se arată în comunicatul oficial al IPJ Braşov.
Cu parere de rau tin sa va anunt ca a murit si a treia persoana,care se afla in dacia logan:(:(:(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu