Pages

duminică, 13 noiembrie 2011

Cea mai mare dovada de dragoste!

Ce a facut un barbat,dupa ce a pierdut inelul de logodna al sotiei?

Un barbat din Miami a fost recent subiectul unei intamplari inedite. Desi poate multi ar ezita sa-i urmeze exemplul, el a inteles ca e nevoie de mari sacrificii ca sa indrepti o greseala si sa pastrezi dragostea si respectul sotiei.

Din neatentie, Brain McGuinn a aruncat la gunoi inelul de logodna dat sotiei sale, cu cinci ani in urma. Era un inel facut la comanda si avea un diamant de 1,5 carate.

Din nefericire, el si-a dat seama unde a disparut inelul abia cand deseurile din tomberonul sau ajunsesera deja la groapa de gunoi a orasului.

Fara sa stea pe ganduri, s-a dus acolo si a cerut ajutorul angajatilor de la salubritate. Acestia i-au oferit un costum de protectie, manusi si o masca, dar mirosul celor 9 tone de gunoi era greu de suportat.

Angajatii i-au aratat in ce zona ar trebui sa caute, dar i-au spus ca nu are nicio sansa sa gaseasca inelul. Totusi, Brain nu s-a descurajat si timp de cateva ore a cautat printre scutece murdare, carne putrezita si fructe stricate.

La un moment dat a recunosut punga de gunoi pe care o aruncase la tomberon cu o seara inainte. De la extaz la agonie n-a fost decat un pas, pentru ca punga nu fusese bine legata si continul se varsase.

Nici acum Brian nu a renuntat. A continuat sa caute si, ca sa aiba mai multa indemanare, a trebuit sa-si scoata chiar si manusa. Si n-a regretat, pentru ca in scurt timp a gasit pretiosul inel.

Gunoierii au ramas muti de uimire, in timp ce barbatul, in culmea fericirii, chiuia si sarea in sus cu inelul in mana.

S-a dus imediat la un bijutier, care a curatat inelul, redandu-i frumusetea de odinioara. Apoi s-a dus la biroul sotiei sale si i l-a pus pe deget, pentru a doua oara.

Acum cuplul are un dublu motiv de sarbatoare: recuperarea inelului si, peste trei luni, urmeaza nasterea primului lor fiu.

Un comentariu: