Pages

miercuri, 23 noiembrie 2011

Cine va juca rolul lui Steve Jobs?

Doi mari actori se afla in competitie pentru a interpreta rolul lui Steve Jobs pe marele ecran. Cei doi barbati sexy care l-ar putea intruchipa pe parintele Apple au jucat impreuna in serialul de succes Spitalul de urgenta: George Clooney si Noah Wyle.

noah wyle-steve jobs-george clooney_b

George Clooney este in competitie cu un fost coleg de filmari pentru a interpreta rolul lui Steve Jobs pe marele ecran. Cu siguranta va amintiti de Spitalul de urgenta, care a scuturat de praf tipul de seriale avand ca tema viata din spital, dand un nou avant carierei unor actori ca George Clooney sau lansand-o pe cea a unor debutanti ca Noah Wyle, scrie news-de-stars.com.

George Clooney il interpreta in serial pe doctorul pediatru Doug Ross, iar Noah Wyle, pe medicul John Carter. De atunci, cei doi au avut propriul drum si trebuie sa recunoastem ca George Clooney, actor, regizor, castigator de Oscar, recunoscut de cineasti, critici si public, s-a descurcat mai bine, adauga site-ul mentionat, scrie Agerpres.

Si Collider.com scrie ca George Clooney l-a putea intruchipa pe Steve Jobs, adaugand insa ca Noah Wyle este mai apropiat fizic de marele Jobs. In plus, l-a interpretat deja pe Steve Jobs tanar intr-un film TV intitulat Piratii din Silicon Valley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu