Pages

miercuri, 11 ianuarie 2012

Florin Salam a cântat ieri în clubul în care a încasat-o Mai mult: Florin Salam a cantat ieri in clubul în care a incasat-o


După ce, duminică, Florin Salam a fost agresat într-unul dintre cele mai căutate localuri din Bucureşti în care se cântă manele, iată că, ieri, artistul s-a întors la locul faptei pentru a susţine un recital.
Florin Salam s-a întors aseară în clubul bucureştean unde a fost bătut duminică de membrii unui clan interlop. El a avut de susţinut un recital şi, spre surpriza tuturor, artistul a decis să-şi respecte contractul şi să cânte pentru iubitorii manelelor ce se strâng în locaţia aflată în centrul Capitalei. Mai mult, conform unor surse apropiate cântăreţului, manelistul e decis să demonstreze că problemele personale nu îl împiedică să-şi facă meseria şi că nu va sta departe de fanii săi. Conform unor martori oculari, duminică, Florin Salam a mers în club pentru a susţine un concert, însă s-a trezit înconjurat de interlopii care sunt şi patroni ai respectivului local. Aceştia i-au reproşat “prinţului manelelor” că nu le e fidel, adică a acceptat să cânte şi pentru clanuri rivale, ceea ce reprezintă o gravă ofensă la adresa autorităţii lor, motiv pentru care i-au şi administrat o corecţie severă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu