Pages

joi, 2 februarie 2012

"Penisul detasabil"

Ati auzit de penisul detasabil,care isi face treaba pana la 20 de minute dupa ce masculul moare?:))
Cum poate face o femelă sex fără prezenţa unui mascul? Cu un vibrator, bineînţeles, dar dacă ai afla că poate face amor cu un penis real, fără ca nici un trup să fie ataşat de el? Magie, vrăjitorie? Nu! Este o caracteristică bizară a unor păianjeni din specia Nephilengys malabarensis.

Femelele au obiceiul să omoare masculii în timpul partidei de sex. Sau, în cel mai fericit caz, îi îndepărtează. Dar partida de amor nu se termină.

În urma unui studiu realizat recent şi prezentat de revista Live Science, se pare că masculii din specia de păianjen Nephilengys malabarensis au penisul detaşabil. Dacă sunt daţi la o parte sau chiar omorâţi şi mâncaţi de partenera lor, organul sexual rămâne în continuare să îşi facă treaba. Şi, de cele mai multe ori, sexul durează până la 20 de minute, timp în care în vaginul femelei este evacuată 85% din sperma aflată în penis.

Ce e mai dificil urmează apoi, deoarece după lunga plăcere, femelele se chinuiesc timp de până la sapte ore să îndepărteze penisul aflat în interiorul lor.

Un comentariu: