Pages

miercuri, 7 decembrie 2011

7 decembrie in muzica


2008 - Anca Parghel a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor de la cimitirul Bellu din Bucureşti. Interpreta murise cu trei zile în urmă (5 decembrie 2008) la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma unui cancer ovarian.

2003 - Britney Spears ajungea în topul celor mai populare albume din SUA cu "In The Zone". Cântăreaţa marca astfel un nou record, devenind prima femeie care intra direct pe prima poziţie în top cu trei albume consecutive.

1997 - Shane MacGowen şi-a petrecut noaptea în arest la Liverpool după ce şi-a aruncat microfonul în fani, în timpul unui concert, şi a reuşit astfel să rănească pe unul dintre ei.

1996 - Cântăreţul australian Peter Andre ajungea pentru a doua oară pe locul întâi în topurile britanice, de data aceasta cu single-ul "I Feel You".

1993 - Impresarul trupei Manic Street Preachers, Phillip Hall, a murit din cauza cancerului.

1992 - Abumul "Mariah Carey MTV Unplugged" a fost primul Minidisc lansat în Statele Unite ale Americii.

1991 - La două săptămâni după moartea lui Freddie Mercury, albumul Queen "Greatest Hits II" şi-a început domnia în topurile britanice de vânzări, unde a rămas no.1 timp de 4 săptămâni

1990 - A murit cântăreţul şi compozitorul american Dee Clark.

1987 - S-a născut cântăreţul Aaron Carter.

1974 - Venea pe lume Nicole appleton, de la All Saints.

1973 - S-a născut Damien Rice.

1967 - Cei de la The Beatles deschideau magazinul Apple. După şapte luni acesta îşi închidea porţile din cauza vânzărilor slabe iar întregul stoc de produse a fost oferit gratuit celor care treceau prin zonă.

1954 - S-a născut cântăreţul britanic Mike Nolan, solistul Bucks Fizz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu