Pages

duminică, 4 decembrie 2011

Comportamentul zodiilor atunci cand sunt satisfacute sexual


Bun pentru bărbaţi dacă vor să îşi testeze priceperea sexuală, bun pentru femei dacă vor să afle cât de satisfăcuţi sexual sunt partenerii lor…
Zodia Berbec

Atunci când nativii din zodia Berbec sunt satisfăcuţi sexual, îşi exprimă mulţumirea faţă de partener cu îmbrăţişări lungi, săruturi tandre şi zâmbete care spun multe. Ulterior, vine şi un mic sau mare cadou pentru că vorbim totuşi despre una dintre cele mai generoase zodii, mai ales bărbaţii Berbec. Femeia Berbec în schimb, răspunde cu aceeaşi monedă a plăcerii

Zodia Taur

Pasionali şi iubăreţi, nativii din zodia Taur sunt foarte atenţi şi tandri atunci când sunt împliniţi de viaţa lor sexuală. Emană din interior căldură sufletească şi de cele mai multe ori le mulţumesc jumătăţilor lor cu aceleaşi gesturi sexuale pe care le-au primit.

Zodia Gemeni

Când sunt satisfăcuţi sexual, nativii Gemeni sunt mai disponibili ca niciodată. Tot ce nu le stau de obicei în fire, ei fac acum: vorbesc mult şi despre orice, sunt foarte atenţi şi afectuoşi, par că vor să se implice în tot felul de lucruri şi să facă planuri. Nu în ultimul rând, le vin idei sexuale inedite atunci când primesc sex de calitate.

Zodia Rac

Este evident: radiază din toţi porii dragoste, voioşie şi chef de sex. Este imposibil să nu îţi dai seama când unui Rac îi merge bine în cuplu şi asta pentru că pare să aibă răspunsul la toate problemele şi împarte zâmbete pentru toată lumea. Atunci când are o viaţă sexuală activă, se aranjează mai mult decât de obicei şi este şi mai afectuos.

Zodia Leu

Când nativii Leu sunt foarte mulţumiţi de viaţa lor sexuală pur şi simplu strălucesc şi vor să fie în centrul atenţiei partenerilor. Nu se sfiesc să îşi exprime liber satisfacţia de cuplu, ba chiar propun partenerilor idei sexuale inedite. În plus, când le place sexul primit, se dedică total armoniei în cuplu.

Zodia Fecioară

Când sunt satisfăcuţi sexual, nativii Fecioară sunt foarte optimişti în privinţa viitorului relaţiei şi asta pentru că sexul este foarte important pentru ei. Devin mai mult ca oricând diplomaţi, atenţi, tandri şi darnici cu cadouri sexuale dar şi materiale. Îşi exprimă cu sinceritate starea de bine şi fac tot posibilul să o menţină.
Zodia Balanţă

Nativilor din Balanţă chiar le place să facă sex, mai ales nativelor. Ei se preocupă constant de viaţa lor sexuală şi atunci când se simt siguri din punct de vedere sexual devin foarte fermecători, atenţi, joviali şi implicaţi. Mai mult, îşi atrag partenerii într-un joc al seducţiei cu scopul de a ajunge de fapt la o partidă de sex recompensă.

Zodia Scorpion

În viaţa de zi cu zi, nativii din Scorpion nu excelează cu dovezile de afecţiune. Exact invers se întâmplă atunci când primesc sex de calitate. De fapt, ei nici nu concep ideea de sex prost. Aşa că, după aproape fiecare partidă de sex îşi copleşesc partenerii cu multă, multă atenţie. Ba mai mult, pregătesc o cină specială, fac curat prin casă şi se depăşesc pe sine cu debitul de alinturi la adresa jumătăţii lor.

Zodia Săgetător

Cu o viaţă sexuală împlinită, nativii din Săgetător par să fie alţi oameni. Dintr-odată au cheile la toate problemele, zâmbesc oricui, sunt mult mai relaxaţi în gândire şi categoric, mult mai încrezători în viitorul relaţiei lor. Treptat, prin curaj şi în timpul sexului. Se poate spune că pentru ei mai mult sex de calitate înseamnă mai multă iniţiativă în pat.

Zodia Capricorn

Când le place cum decurg lucrurile în cuplu, nativii din zodia Capricorn se transformă din timizi în curajoşi. Ies din starea de expectativă şi îşi surprind partenerii cu idei care mai de care mai interesante, excitante, chiar unele haioase. Nu excelează ei la capitolul surprize dar fac tot posibilul să îşi învăluie partenerii în momente recompensă cu detalii care chiar fac diferenţa.

Zodia Vărsător

Când sunt foarte mulţumiţi de viaţa lor de cuplu, nativii Vărsător învăluie totul în note romantice. Îşi idolatrizează partenerii, adică sursa de plăcere şi dragoste, sunt foarte afectuoşi şi înţelegători. În momentele astea încearcă ei să fie parteneri mai buni, pe plan afectiv şi sexual.

Zodia Peşti

Când sunt satisfăcuţi sexual nativii Peşti au ceva din comportamentul Berbecilor, ba chiar îi întrec. Nu că n-ar fi şi ei aşa uneori, dar parcă acum chiar se întrec cu gesturile romantice, surprizele sexuale sau cadourile scumpe. De foarte multe ori chiar, îşi surprind partenerii cu ceva nou în pat, ceva la care aceştia chiar nu se aşteptau.


Te regăseşti în descrierea zodiei tale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu